Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HäxTrans

 

Häxtrans
kom med i vår häxDans
med mjukaste fötter
bland mossa och lav
över stenar
och livets
spädaste rötter

takten
som eggar
munnar som ler
tänder som glimmar
varandra vi ser
rytmisk är Trumman
andningen het
takten
är underbar
Rytmen
du vet

Elden den sprakar
av örter
och kryddor
alla kvinnor
är självklara
oavsett deras
hyddor

våra Kroppar
så heta
med styva små knoppar
huden och låren
armarna bara
frostnupna kinder
med barren i håren
vi livet nu
toppar

med fransar av eld
och Ögon
som glittrar
våra hudar
de ångar
våra munnar de
fnittrar

Hin Håle
han skrattar
så gott på sin stol
leker med staken
se damer;
kom känn min fiol

vi skrattar
och kvider
vi dansar i natten
så fötterna
svider

i Fullmånens sken
med elden
vid liv
i mörkret
omkring oss
hör vi rovdjurens
kiv

de är våra vänner
vill oss inget
illa
de vet vi är väktare
av Moder Jord
blå planeten
den lilla

så känslan
av Månsken
den tar oss
vi dansar i trans
när elden
den falnar
vi kommer till sans

några Älskar
de kramas
och kysser varandra
under fällen de njuter
av varandras
kraft
när natten är slut
kanske den bästa
Kärlek
de haft

alla de andra
Ler lite stilla
innan de
stigen till hemmet
så sakteliga vandra

om en månad
så ses vi
återigen
när Månen hon lyser
på våra 
orakade ben

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 502 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-12-30 21:36



Bookmark and Share


  Inkarasilas
BraVa baby, hör mig smattra Flamencorytm med häxklackar, yummie!
2008-01-03

  Havsbris
älskar dansen med dina ord,
leken och allt mellan rader
och meningar ;o)

melodier och eldar, som
bilder, groteska eller
mjuka, allt kan hända ...

underbart!!
kram
2008-01-02

  Ola Rydberg
Ja go rytm och
budskap
2007-12-31

    Maria Malm
Härligt! Sparas!
2007-12-31

  Maria Zena Viklund
Det här är Vargkvinnan La Loba i egen hög person, jag applåderar o bokmärker o hyllar med!
2007-12-31

  soldis
WOW!!! känner trummans rytm i blodet...
kramis <3
2007-12-31

  Zekehl
Underbar! Fantastisk rytm!
2007-12-31

  glittertindra
det började svänga i kroppen av denna text.. suggestivt..
2007-12-30

    ej medlem längre
Snyggt som fan!!:)
2007-12-30

  Lyckohäxan Enediel
Aaah!! Men vilken UNDERBAR text man får äran att läsa en söndagkväll som denna!!
Då ses vi nästa fullmåne då?
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol