har prövat "om" istället för "tät"; vad sägs om "dimman omsluter?"

俳句 haiku - xxxix

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har prövat "om" istället för "tät"; vad sägs om "dimman omsluter?"

俳句 haiku - xxxix




dimman


dimman skyler tät
havet river låglandet

~ oväderlära ~

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 689 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 02:28



Bookmark and Share


    99knivesinside
\"havet river låglandet\"

Vilken vacker rad!
2008-01-02

    sunnanvind
Gillas! Jag som älskar havet gillar bilden du målar fram...
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer