Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resebrev


framtidstripp fundering
obemärkt tickar klockan
kråkben lägger krokben

 

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 14:30



Bookmark and Share


  * Ammi *
väl ordat!
2007-12-31

    sunnanvind
Och när kråkben lägger krokben kanske det var en fullträff, helt avsiktligt...Gillar hur du leker med ord!
2007-12-31

  Jessica Ebbesson
Gillar ditt resebrev!
2007-12-31

  Sanningsägaren VIP
härlig ordlek
gillas
2007-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Vi reser väl egentligen in i framtiden vare sig vi vill eller ej.
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer