Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning

Jag såg ängarna
Jag såg vattnet
Jag hörde träden brusa
Lukterna som omgav mig
Gav mig ett rus
Som gjorde alkoholens kraft
Inte värt pengarna




Fri vers av Simone Lundh
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 16:14



Bookmark and Share


    eva m h
Berusad av Livet själv!
2008-01-02

  Larz Gustafsson VIP
En fenomenal upplevelse. Och så sann och gediget genuin!
Helylle, som min gamle vän Arne Imsen skulle sagt.
Tack för denna fina dikt!!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh