Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn de Ärligaste av Intentioner

 

jag finner Inom mig
det jag sökt

så länge

nu vill jag visa dig
vad jag funnit

är du redo

för Mig?




Övriga genrer av Nattviol
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-31 18:08



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
aaah . . . absolut . . . så vackert så:) *applåd*
*Ready or not here I come* la la la
2008-09-13

  J A Nicander
Att ösa ur den inre källan, tar tid och kraft, men betalar sig väl. Att vilja dela med sig av sin funna skatt till någon särskild...kan bli ett klimax. Vackert!
2008-01-01

    ej medlem längre
En poetisk ny ådra eller en karl???
Eller en ny talang hos dig själv? Fan...jag blev nyfiken ju...*S*
2007-12-31

  Lyckohäxan Enediel
Å men du..vad har du nu hittat??
Blir ju nyfiken...;)
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol