Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madames D:s Nyårshälsning..

 

prisgifna
äro Ni alla

i tillgänglighet
och njutfullt
hvarande

min piska
smeker Edra ädla bakdelar
mina läppar
kysser Edra kyssäkta munnar
mina klackar
äro Edra i denna mörka natt
att på min ärliga
inbjudan

Njuta

ty

Min lusth

äro Eder allerstädes
innersta

Önskan!

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-01 02:09



Bookmark and Share


    Erika H
En stark Madame
vet vad Hon vill
bara att följa
och vara i lydnad

Härlig text... sköna bilder... mm
i njutning ska man vara
som i denna vackra text...
2008-02-02

  Bjarne Nordbö
Bland många hälsningar håller jag denna högst. Tack.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol