Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett ögonblick är allt som krävs för att allt ska falla samman omkring dig.


För nya års sorger

Så kommer vi alla till vår vändpunkt
Ögonblick från vilken ingen kan fly.

Alla saktar in, fryser fast,
färger mattas och sorlet dör i natten
Om än bara för en stund,
och allt jag ser är skuggor.

Allt rullar åter framåt,
åt motsatt håll på annat spår.
Så kom inte hit och säg,
att det ordnar sig alltid.




Fri vers av Proton
Läst 582 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-04 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker beskrivning av en känsla jag gång på gång frusit fast i.
Den skrämde förr, numer kan jag möta den mer obesvärat. För det ordnar sig alltid.
:-)
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton