Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skillnaden mellan att tala med sig själv, eller någon som ändå inget förstår


Man behöver inte förstå för att trösta

Förståndet i ett par genomskinliga ögon.

Obegripligheten hjälper alla egon.

Ty, alla bekymmer; stora som små,

det finns inget som de kan förstå.

Men just den blicken av sympati,

tar bort problemen med oförklarlig magi.

Blicken har en sorts helande kraft.

Den ger en en känsla man aldrig haft.

Allt som var dystert blir nu glatt.

Så när du blir ledsen, tala med din katt!








Fri vers av Jessica91
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-01 16:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
På något, oförklarligt, vis, BLIR det pessimistiska slutligen positivt i denna kluriga skriftställning, coolt !
2008-01-10

  Michaela Dutius
verkligt bra dikt med ett mycket gott råd.
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Eller med en liten parvel på 3½.
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91