Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min värld är annorlunda

 

rosa små moln

fallgropar i min värld

sparkar höstlöv tillsammans

ramlar i leran blir min version

"jag älskar dig"

blir till ett "jag vet inte vad jag vill"

mina fina tankar

blir hemska ord från min mun

i min värld

ser allting annorlunda ut

den sanning jag lever med

och tror på

något helt annat

i någon annans värld

 




Övriga genrer av Hélène
Läst 306 gånger
Publicerad 2008-01-01 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn