Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett barfotabarn

Något händer i min kropp
när jag nås av din doft
Som ett barfotabarn skrattandes
på morgondaggigt gräs
småler jag och sluter ögonen

Något händer i mitt hjärta
när jag ser dig
sekunden innan du har sett mig
Dubbla slag och enkla andetag
gör mig härligt yr och fumlig

När jag känner dina armar om natten
som drar mig närmare
Vaknar fjärilarna i min mage
och jag andas in din kärlek

Något händer i mig
varje gång du passerar mina tankar
och min kropp
Jag blir kär
mer och mer för varje dag




Fri vers av Hélène
Läst 368 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-16 15:37



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
den KÄNSLAN Yea !!!
2017-10-12

    Lars J
Underbar!
2017-09-25

  Henning Hson
Gillar denna!
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn