Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#wordwork


I mitt epicenter

Smattrandet
som regn mot nyputsat fönster
Vilande fingrar
letar nya vägar
vilse bland caps lock och printscreens
fokuserar jag på medveten andning
och en oändlig att-göra-lista

Ät, sov, jobba, repetera
Livets cykel roterar snabbt
min kropp som epicenter
I en kaosartad orkan
Ömsom motsols, ömsom medsols
och jag med den
Ät, sov, jobba, repetera

När ytterdörren stängs
bakom trött rygg
kommer energin tillbaka
levererad av mitt livs kärlek
Och jag står redo
Återigen
att ta mig an
livet

Ät, sov, jobba
Älska
Repetera




Fri vers av Hélène
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-22 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn