Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döde dandyn

Salta tårar föll ner i glasen
med syrlig Dry Martini.

Församlingen grät
med vattenfast mascara
och Diorsolglasögon.
Påmindes om att deras
egen tid var utmätt
av paparazzis utanför.

Blixtar belyste begravningen.

Sedan tävlade församlingen om
att kasta den mest
exklusiva handbuketten
vid den döde dandyns bår.





Fri vers av Dan Linder
Läst 1406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2005-10-06 16:00



Bookmark and Share


  i af apa
en riktig smeck smack...!
2014-08-01

  tingeling
Härligt värre,

\"Salta tårar föll ner i glasen
med syrlig Dry Martini.\"

kontraserna sitter perfekt.
2007-06-24

  Arcadia1
Absolut en vinnare. Du borde fått en stjärna i kanten för den här.
2006-12-05

    David82
Den är bra, men du kan bli en vinnare först om du är mer rättfram.
2005-11-16

  Propella
Detaljmästare. Det är det du är. Salt mot syrligt, tårar och vattenfast mascara. Det är en fröjd att läsa.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder