Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntetiden

 

 

vännen-

det är en sak du måste förstå;

 

den här tiden på året

timmarna utan rygg mot bröst

 

håller jag inte utan berättelser

om män med träskor stickade mössor

och smygande ordspråk på latin

 

ibland ett glas vin för mycket

 

för att stå ut, du vet-

värka nätter med ensamma hjärtslag utan

kupade händer mot kind

att vakna lika ensam 

 

hur ska jag förklara? 

det är annorlunda för dig, jag vet 

också jag kan skratta och leva i regnbågens färger men 

tillvaron har smak av väntan

 

men älskade, inte tvivla

jag är stark trots att jag gråter ibland-

och du har största plats sedan första gången

 

du känns likadan som då

 




Fri vers av Elin S
Läst 812 gånger
Publicerad 2006-09-27 11:18



Bookmark and Share


    afrika
lipfärdigfin
2006-09-28

  Dan Linder
Gåshudsvarning. Din bästa. Rakt i magen tog den här. Jag springer snart iväg med en tår på kinden. Wow.
2006-09-27

    sphinx
kanske finns ett lyckilgt slut i denna...gilalr den iaf... fin ton i hela texten!

gillar bäst : "också jag kan skratta och leva i regnbågens färger men
tillvaron har smak av väntan"
2006-09-27

  annso.fie
Jättefint skrivet :)
2006-09-27

  Daniel_78 VIP
jag kunde läsa denna - med ett igenkännande sken -
även om jag inte fantiserar om män med träskor stickade mössor :)
bra!
2006-09-27

  Propella
Ja. Jag har saknat dig så jag nästan gått av och nu vet jag varför.

Dina ord gör min dag så otroligt mycket bättre.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S