Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sturm und drang

 

du undrar varför jag är stum, plötsligt;

för att det här JÄVLA SPRÅKET

har inte ord

 

jag kan kalla dig sputnikälskling

men det beskriver inte -

 

hur jag vill att du ska 

hur jag vill att du ska

hur jag vill att du ska

hur jag vill att du ska

hur jag vill att du ska

komma nu med styrkan av tsunamivågor vältrande ostoppbart in över mina stränder våldsamt sköljande upp mig på högsta berget till skyarna med kinesiska drakar varsamt placera mig på blomsterängar

 

 

Låt stormen komma.

 

 

 




Fri vers av Elin S
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 13:11



Bookmark and Share


  dead_prez
fantastiskt bra.
2012-02-06

  swimsus@gmail.com
*ler* du vet.........
Bortom ordens vokabulär
älskar jag detta.
<3
2012-02-04

  Dan Linder
Stockholmspoesins bästa Elin; en världsrymd mellan raderna.

Näst sista stycket är en rysning från glasögon till golv!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S