Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot stupet

 

en kätting mellan krökta nackar

vidgade näsborrar, löddriga flanker;

flykten går mot stupet

 

i högerhanden - änden

brunvackra ögon, vitor bönar räddningen

det känns som jag svalt hela det dammiga Pampas

 

svart black skimmel fux

bromsar kanar faller

jag håller fast taget och ramlar ihjäl mig

även jag

 

även jag

 

 




Fri vers av Elin S
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 14:43



Bookmark and Share


  Dan Linder
barbackaritt i sporrsträck. Om att jagas av liv och att jaga livet.


Bra!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S