Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

coexist



du rör dig i rummet som något självklart
som syre när man kommer upp till ytan
och jag vill inte längre andas om det måste ske utan dig
inte gå stå krypa

du säger att vi är skapta för varandra
men du har fel vi
har alltid varit ett bara
ovetande åtskilda




Fri vers av Elin S
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 11:02



Bookmark and Share


  Armo
Härligt romantisk poem! Första strofen fick mig att tänka på Kent - utan dina andetag. Din strof är lika underbar som hela den låten.
Den andra strofen är sinnligt ljuvlig.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S