Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pliktmål VIII

 

hon hade reat ut i relationshörnan;

(fem år med dammråttor var nog)

slutat obsessa över den eviga hjälten -

 

insett att chefen är råsexig




Fri vers av Elin S
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-23 14:19



Bookmark and Share


  Armo
En härligt uppfriskande poem. Bravo!
2012-02-24

  Dan Linder
rolig, drastisk och insiktsfull. Väntar med spänning på fortsättningen!
2012-02-23

  swimsus@gmail.com
hehe
blir glad av att läsa...
<3
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S