Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag slåss ännu med mina väderkvarnar, Sancho Panza


Konstnärssjälar är för de dödliga

vad ljuslågan är för malen

och de där orden som du sa;

jag förstår dem nu


Utgången är på förhand given

men

när det står mellan brist på passion

och en ej besvarad affektion

så är valet inte alls svårt




Övriga genrer av syster
Läst 969 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 19:46



Bookmark and Share


  Elin S
Aaaaaaah!!! Makalöst träffande bästa syster. Kursiveringarna sätter tonen, bra! /Yster
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster