Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har fastnat i vinkelvolten

Det är lätt att jobba över

när ditt hem känns tomt och ekande

en doft av vita väggars nakenhet


När sömnen är en överreklamerad företeelse

och du snubblar över tröskeln klockan tre

sångerna är giftet du behöver


När ljuset i slutet av tunneln är tåget

och du gör allt för att lägga tillräckligt många mil mellan dig och din hopplöshet

bakfylleångestfladder i trakten av hjärtat


När du inte riktigt räcker till som person

för dina syftningsfel har blivit till livsmisstag

- och du passerar gränsen




Fri vers av syster
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-18 20:19



Bookmark and Share


  Elin S
OK, Anna. Detta är tror jag ta mig tusan det bästa du skrivit. Naket, ärligt, och med Hopplösheten som stadig undertext. Och raden

dina syftningsfel har blivit till livsmisstag

är bara bäst.

All kärlek

Y
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster