Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktberedd


det var den där tiden på året

då alla uppbrott skall ske

jag är flyktberedd
 

jag har inget momentum, baby

bara tappade farten

någonstans mellan dörren och framtiden
  

det var rastlösheten som tog mig, darling

den där oron i själen

du vet, sweetheart

den jag alltid tror att jag har besegrat

slutgiltigt

den här gången

 

men hey, du vet hur det är

och jag måste vidare




Fri vers av syster
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 08:47



Bookmark and Share


  Janjohan
Hag gillar ditt sätt att hantera språkblandingen i den här, djävla proffsigt. Och sen är ju innehållet bra - också.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster