Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagga ner


Tagga ner, röj inte frustrationen
över
att tåget rusar mot slutstationen
i en hejdundrande fart.
Allt är över, imperfekt snart.




Fri vers av Janjohan
Läst 651 gånger
Publicerad 2006-11-20 11:48



Bookmark and Share


  Elin S
Det är bara att hålla med nedanstående kommentatorska. Den är snygg den här texten, riktigt snygg.
2007-04-07

  syster
Jag tror att jag står för åtminståne 20 av de hitintills 80 läsningarna på den här texten. Jag har dock inte kommenterat den förrän nu, för jag hittar inte orden att kommentera den på ett konstruktivt sätt.
Från första bokstaven rycker du ombord mig på tåget som den här texten utgör;
jag spjärnar emot i kurvorna för att hålla mig kvar i diktens snabba kast
slår pannan lätt i väggen vid sista punkten
och skakar yrvaket på mig
Vilken resa!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan