Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första texten efter fyrtio tagg'

Första texten efter fyrtio tagg'
första tesen utan harm och agg,
ett slags han-är-gammal-nu-dokument
eller testamente.
Som vanligt, mitt i prick och al dente.

Första visan efter sista sången
ingen minns början eller senaste gången,
den bara fanns där känslan
och självtillräckligheten.
Man kan jiddra men sitter ändå i smeten.

Första hälften av åren avklarade
jag kanske har typ lika många sparade,
ett slags konto-hos-Gud-utan insyn
eller saldobesked.
Det är bara att räkna ned.






Fri vers av Janjohan
Läst 351 gånger
Publicerad 2016-08-11 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan