Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerkaka


Hämta en sked, du ska få smaka
på min elvispeproducerade sockerkaka.
Socker! Socker! Socker!
Mums och bums och mums.
Så mycket flum i världen.
Flummig är den.
Men kakan smakar socker och smakar gott,
smakar sötat och flott!
Hämta en sked, du ska få smaka
på min sockerkaka.




Fri vers av Janjohan
Läst 386 gånger
Publicerad 2016-08-11 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan