Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till O(r)den


Ett vet jag
jag och Oden är släkt
ett "r" skiljer oss genom inkarnationen.
Zooma in mig på stationen,
med öga och ett sikte blått.
Skjut mig, så har du alltid gjort nåt.
O(r)den är dock inte tyst(a).
Vi är diskussionslystna,
radikaler och rebeller och patrask som doktor jag.
Igår, fordom, liksom idag.




Fri vers av Janjohan
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-06 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan