Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örfil


Hum hum. Vem är dum?
Vem tappade förståndet i korridoren?
Den är dåren? Janjohan? Jahapp, jaha. Vad bra.




Fri vers av Janjohan
Läst 466 gånger
Publicerad 2015-01-21 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan