Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt.

Vi går alla och väntar på beskedet
att livet är utmätt
Men ett borde vi redan ha insett:
Det har redan skett.




Fri vers av Janjohan
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-10 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan