Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kisttrist dikt


Kistan är en gyllene, slingrande bur för myriader av själlösa liv
som har att bryta ned min föda som yrke och tidsfördriv
Men idag strejkar bataljonerna,
samt vägrar kompostera kakorna och makaronerna.

Kistan är trist och trist är kistan.
Något skit har fastnat i trumpeten,
skit som är bakteriell och djävligt enveten.

Vad är själen utan kistan med myriader av arméer av bakterier
nu när de sista helt sonika har tagit ferier?





Fri vers av Janjohan
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-30 09:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Trodde först att du menade en likkista, men nu förstår jag att du menar den där lådan vi har inom oss. Den lever sitt eget liv, som du så riktigt skriver.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan