Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BrB 6 kap 1 §

Det här är nu inte

är ett andetag bort
om jag blundar är jag inte där
nu
har jag larver i mina liggsår
och du
känslorna allt för nära
för
min sinnesro för ett hjärtslag
sedan
låter jag dig skända mig
om och om

igen




Fri vers av syster
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 16:41



Bookmark and Share


  Janjohan
Stark. Otäck.
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster