Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags att tända av


I början, Ovissheten

Och du, du är

 

Långt senare

En annan eld, en annan kvinna

Förfallet har börjat

 

Och jag står här som en pinsam tystnad




Fri vers av syster
Läst 574 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 20:29



Bookmark and Share


  Elin S
Den är så bra. Läser den om och om igen.
2009-05-29

  Elin S
Jag älskar den. ÄLSKAR. Att stå som en pinsam tystnad. Det är genialt.
2009-05-25

  Janjohan
Den här berör mig oerhört. Dov, nästan otydlig, men samtidigt knivskarp.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster