Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Termodynamikens andra lag


Du är min alldeles egna poltergeist

andas på min nakna hud

strömmar genom koppartråd, diskant och blod


Lagarna är omutbara men

den enda som skiljer på förfluten tid och framtid

vill jag bryta mot;

 

i ett slutet system ökar entropin

 

 

och mitt enda sällskap är nu katten




Fri vers av syster
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 20:01



Bookmark and Share


  Elin S
Detta är galet bra. Hur du kontrasterar fysikens självklara lagar mot känslornas irrationalitet.

Och sista meningen är så klockrent ironiskt humoristisk att jag bara vill stjäla den. Grymt!
2008-10-04

  Janjohan
Bland det bästa du har skrivit, enligt min mening. Skitskön.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster