Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishaiku

frostgryning
vinterns första skär

vaksamhet




Bunden vers (Haiku) av syster
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 21:47



Bookmark and Share


  Janjohan
Hal och mångtydig. Skarp. Som is.
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster