Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten cykelhaiku


vårens första tur

solskensväg och ett motlut;



får benpunktering




Bunden vers (Haiku) av syster
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-11 20:16



Bookmark and Share


  Janjohan
Jag tyckte också benpunktering var en skitskön nykonstruktion. Cykla på!
2008-05-12

  Elin S
hihihi, benpunktering. den gillar jag.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster