Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manslekar

om vi låtsas att jag inte har några bröst

och en mörkare röst

om vi låtsas att jag inte har en fitta

och ni inte vill titta

kan jag då få vara med på samma villkor?




Fri vers av illvette
Läst 745 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-21 14:16



Bookmark and Share


    Oprofessionell
en intressant fråga som tåls att diskutera liksom.
2007-08-22

  J.Markus.K.Brännström
Fråga en man som har varken bröst eller fitta men ändå inte får vara med och leka?
2007-08-22

  Joakim P Udd
okej!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

illvette