Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur

hur många tårar

ska vi gråta

medan vi sliter varandra isär

 

hur många knogar ska blöda

innan jag mår bra

hur många skärsår ska önskas

innan jag kan läka

hur kan jag leva

med smärtan

utan nån tröst

 

hur ska vår kärlek

rädda mitt liv

hur ska min smärta

förtära mitt kött

när allting är så som det blev




Fri vers av illvette
Läst 547 gånger
Publicerad 2008-05-25 03:26



Bookmark and Share


  kirsti j.
ja älskade vän

jag vill inte se dig smärtas mer
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Smärtsamma frågor.
Men nödvändiga.
Endast sanningen frigör.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette