Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krampaktigt mod

jag håller krampaktigt i mitt mod

kramar det mot mitt bröst

det hårdaste jag kan

 

jag kan inte vara som du

jag vill inte vara som du

 

jag ligger i sängen och håller det hårt

kan inte sova

kan inte vakna

runt hörnet smyger monstret

andas mig i nacken när jag blundar

jag blir fuktig längs ryggen

vaknar med ett ryck

fångar i sista stund det lilla som finns kvar

lägger det intill bröstet

och försöker somna om

 

jag kan inte vara som du

jag vill inte vara som du

 

jag håller krampaktigt i mitt mod

jag får inte vara rädd

 

 




Fri vers av illvette
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette