Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för själen

 

 

för själen

den silvergrå varelsen som i bröstet kloar

en parasit

samtidigt, om jag lyssnar;

lyfter blicken pekar riktningar -

 

landar mig mjukt hos en älskad




Fri vers av Elin S
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-18 13:02



Bookmark and Share


  Dan Linder
sista raden klingar som en frostnypen elslingar ur en tranströmerdikt.

Vackert, melodiskt, fint känt. Bra!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S