Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till yster från syster


Allra käraste syster


Du var hon som bodde i landet under rosenbusken
strax utanför den värld jag levde i

Du på en gyllene häst
min en svart och silverne

jag var alltid steget efter

Det var ett drömland jag sökte finna
jag trodde nyckeln var du

så jag stångade min panna blodig
för att vara som du

Ständigt apart stod jag vid sidan
radarparet som ni var

jag förstod aldrig varför

Nu, år senare inser jag
att jag nästan är ikapp

eller egentligen aldrig varit efter
bara mig själv




Fri vers av syster
Läst 1338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-17 08:41



Bookmark and Share


  Elin S
Underbart och underbar är du!
2006-12-19

  Shininkagemusha
Man behöver inte ha en syster för att känna igen sig. Även om jag har en... Skönt skriptat om att vara sig själv.
2006-11-18

  Mia Marcus
Alla som har en syster som är väldigt olik en själv, och som man aldirg når....kan känna igen sig.
Tog till mig denna dikt. Jättefint / mia marcus
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster