Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullvippa


jag ska segla på alla dina segelbåtar
säger du
gunga i varenda hängmatta och
plocka sommarblomma
på en sekund

jag är ultrarapid -
för den här kärleken som
räknar varje hårstrå på ditt huvud
skrattar mig full av
nu




Fri vers av Elin S
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-20 10:56



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
helt underbart, så härligt att läsa!
2012-06-21

  swimsus@gmail.com
Det här har jag väntat på.
<3
2012-06-21

  Dan Linder
En midsommarnattsviskning... två röster i det klintblå dunklet.
En monolog som vill bli dialog. Bra!
2012-06-20

  Armo
Underbar... underbart! :)
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S