Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelsymptom

Den nyfunna lyckan, friheten,
luften och livet till belåtenhet
fick snart ge vika för insikten
inför hundra år av vänsamhet.




Bunden vers av Dan Linder
Läst 546 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-09 10:23



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ja med sig själv som vän är man inte ensam. Bra!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder