Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Caféliv

 

slut fingrarna om skeden och rör i mig lite socker;

även om det inte är just kärlek

eller någonsin blir-

(eller i vart fall ingen av oss skulle kalla det så)

viska mig till latte-skum och blås mig vacker

 

så ska jag bikta mig lite till

 




Fri vers av Elin S
Läst 804 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 22:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Är det inte nåt i kaffe som får oss att prata? Skön text!
2007-08-18

  swimsus@gmail.com
Ja..En dikt som jag läser och tar in med skum och allt..lattebiktningar: Bäst!! ;) ;)
2007-08-17

    Emma_med_t
Vilken härlig dikt. Det är ngt vardagligt över den men också \"kanske inte det jag letar efter men det ÄR i alla fall ngt\". Vemodigt men ändå någon form av hopp.
2007-08-17

  Dan Linder
skön, en pärla - och bokmärke.
2007-08-16

  beuys
AH! NICE! =)
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S