Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100-ordare: Resa i natten

Vi sitter i bilen och du säger, "Inte ditt fel att jag gråter, ibland är det bara skönt att släppa loss, släppa allt förbi."
Längs vägen löper vilda stängsel som inte fångar stämningen mellan oss i natt; nybilsdoften, tårarna på din Canada Goose-jacka, nattradion som ledmotiv till ett kommande liv, dina trumfingrar.
Jag tänker på tiden när du tyckte om mitt köra bil-ansikte: blicken, pannans bekymmersrynkor.
"Ibland behöver man gråta ensam" säger du.
Jag håller ett öga på vägen och ett på ditt knä när du enligt traditionen messar iväg dina livsplaner. Jag kramar ratten knogvit; min färd går vidare.




Prosa (100-ordare) av Dan Linder
Läst 862 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-14 21:54



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Fantastiskt ordat
2012-03-06

    BaraOrd
Jag gillar det du skriver. Det har jag alltid gjort. Vilken tävling är det du deltar i?
2009-11-16

  Sanningsägaren VIP
Nice nice
och knorren är där
sitter som en schmäck!
i min maggrop
Snyggt!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder