Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och för det kommer jag alltid att vara tacksam.


Du har förändrat mig

Du har förändrat mig
mitt hjärta slår annorlunda
starkare
utan tvivel

Min blick flackar inte längre
Mina steg lättare
Oket på mina axlar har släppt
tack

Du har förändrat mig
När jag längtar efter dig
gör det fysiskt ont

Fjärilar i magen
Rosa moln
Och magi
När våra blickar möts

Aldrig vill jag vara utan dig
du är min pingvin
och du har förändrat mig
Varje dag
gör du mig starkare
mer lycklig

Jag älskar dig
Ovillkorligt, älskar jag dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hélène
Läst 510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-26 11:24



Bookmark and Share


    Lars J
"Fjärilar i magen
Rosa moln
Och magi
När våra blickar möts"

Underbar vers, och en värdig avslutande rad på denna hyllande kärleksdikt

"Ovillkorligt, älskar jag dig"

Bravo!
2017-10-12

  Cugel
Vitamininjektion.
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn