Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet och Hopp

Så trasig, så rädd, så overkligt liten..
I en värld där dom största svinen tillhör eliten..

Så maktlös, så sargad i demonernas grepp..
Släpp taget för helvete, bara släpp..

I ett landskap som kantas av mörker och misär,
där lever man inte, man bara är..

Men ljuset det fanns där, jag kände, jag såg..
Nånstans djupt inne i mig där kärleken låg..

Så ta den, greppa minsta chans du får..
Låt kärleken läka alla själens sår..

För hoppet sviker aldrig även om världen kan tyckas skev..
Släpp in kärleken och lev, bara lev..




Fri vers av yllot
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 22:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar motsägelsen i din Titel här.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror