Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord


Ord fascinerar
Ord instruerar
Ord komplicerar

Ord frestar
Ord förpestar

Ord brinner
Ord försvinner

Ord förför
Ord förgör
Ord berör

Ord helar
Ord delar

Ord är fantastiska
Ord är elastiska

Språket är makt så var på din vakt,
men våga säg allt det du vill ha sagt..




Fri vers av yllot
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-01-01 22:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Om inte ord fanns...bra slutkläm.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror