Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcker min själ


Urgamla krafter väcker min själ till liv..
Basens monotona pumpande försätter mig i tillstånd av trans..
Tar mig till platser jag aldrig varit på och inte visste fanns..
Extas och adrenalin..
Precis som det alltid har varit, genom årtusenden..
Samma krafter, samma takt..
Ett frigörande av energier som virvlar utåt, inåt, överallt..
Ett tidlöst trampande där jorden vibrerar..
En frihet bortom ord..
Så dansa med mig, dansa dig fri..




Fri vers av yllot
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-01 22:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Får jag lov, för i dans
kan vi föras bortom sans
i trans
någonstans
ingenstans
som om vi fanns.
2008-02-06

  Thurizas
jag läser den igen och vill åter dansa!
2008-01-27

  Thurizas
wow!! denna bokmärkes! chamanens trumma låter för oss som universums hjärtslag..öhm och hur flower power låter inte jag nu då? ärsh skit i det! dansa dig fri,vilken uppmaning,följa sitt eget flow, sin inre puls. wow säger jag ...WOW

*stora applåder*
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror