Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hångel


Jag vill hångla..

Hångla med livet..

Passionerat, lustfyllt och helt utan hämningar..

Släppa allt och verkligen leva..

Mina läppar snuddar universum,

pulsen ökar och hjärtat hamrar på i en hyllning till närvaron..

Till medvetenheten..

Hela mitt väsen vibrerar av extas och jag älskar..

Älskar livet..




Fri vers av yllot
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-01 22:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
hÄRLIG PARTNER DU FUNNIT. eN VERKLIGEN LIVSBEJAKANDE TEXT. gOTT ATT LÄSA.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror