Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är blind!

I neonljus blinkar den

sanningen

se den!







Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 752 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-02 00:39



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt och så öppnades ögonen i sanningens ljus...
2008-01-13

  aol
gillas verkligen sann rak berörande
2008-01-10

  boen
Enligt en fabel så badade lögnen och sanningen tillsammans.
Lögnen gick först upp och tog då på sig sanningens kläder.
Men sanningen ville inte bära lögnens kläder.
Därför är sanningen naken.

Här blinkar sanningen i neonljus, vilket borde göra den
lättare att se för dem som har svårt att uppfatta den.
Men många vill av olika grunder inte alls se sanningen
därför att den inte passar dem. De vill att sanningen
skall kallas för lögn...med tillräckligt med makt och pengar
så kan de driva igenom denna omvandling.
2008-01-05

    Noomi
hm.. någon som väljer att inte se..?
träffsäkert och snyggt..
2008-01-04

  Bodil Sandberg
Ja hur länge har man inte vandrat omkring..utan att se neonljuset mitt framför ögonen..dax att vakna..så tack..hihi
2008-01-03

  Markattan
Vill man inte se, så hjälper det inte hur grälla färger sanningen blinkar i... Kort och koncist.
2008-01-02

  Larz Gustafsson VIP
De flesta väljer att undvika den.
Pro veritate!
2008-01-02

  Yvonne
Ja, hur kan man undgå att se den? Man måste blunda hårt för att sanningen skall gå en förbi.
2008-01-02

  Mats Henricson
Texten skulle kunna vara:\"TÄNK EFTER, INTE FÖRE !\"
2008-01-02

  Michaela Dutius
rakt på sak-nästan som skrivet i neon
2008-01-02

    eva m h
Vad är det jag har missat?? :O
2008-01-02

  ninna
ja vem är inte det??ha ha
2008-01-02

  Horus
Blink Blink!
*host* men om man är färgblind?
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl