Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


hallonluft

det är i precis samma sekund som jag upptäcker att du har den sorts mjukrosa mun som min egen alltid har suktat efter,
i precis samma sekund som det märks att allt blir liksom
hallonsött, hallonrött
om bara din handrygg nuddar vid det
vad andas vi om inte luft?
(går hallonluft att andas?)
och du laddar mig med elektricitet, du är över fyrtiotusen volt,
om jag råkade ta i dig skulle jag dö

det är i precis den sekunden din hand leker fjärilsvingar mellan mina fingrar,
i precis samma sekund inser jag att jag kanske vill dö av elchocker ändå




Fri vers av evefina
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-05-19 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina