Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


vi är kärlek

jag känner dina händer på min hud ibland
när jag vänder mig om är du inte där
men jag vet att du alltid är nära mig ändå

för vi släpper aldrig taget om varandra
du och jag
och vår kärlek är evig

fingertoppskänslor när du rör vid min rygg
och din mun kysser min hud

och saknaden är stor när du inte är nära
ensam i nattsvarta nätter
utan dig

kom
kyss mig på halsen
rör vid min hud igen
ge mig rysningar

håll om mig hårt och
berätta för mig hur mycket du älskar mig

och jag ser dig ligga bredvid mig om nätterna ibland




Fri vers av evefina
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-05-19 18:21



Bookmark and Share


  Evelina
Superfint skrivet!
Du skriver verkligen med värme och kärlek så att man kan känna det.
2005-05-19

    Bodil Sandberg
Jättevackert- en ström av kärleksord som berikar mitt liv
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

evefina
evefina