Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tramp, tramp...


Går och går och går...

Man tänker mycket när man är ute och går,
det har jag lärt mig.

Det är lättare att tänka när man får gå
ensam på en väg mellan träd och lyssna
till naturen runt omkring en.

Alla borde ta en promenad då och då, ensam,
för att bara tänka igenom livet;
så som det var och så som det är nu.

Det är otroligt skönt att få komma hem sen
och bara känna att man blivit av med kanske
ett problem som du inte kunde lösa i dagens stress.




Övriga genrer av någonivärlden
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden